Nokia vypustila novou aktualizaci pro vybrané modely Asha

Nokia vypustila novou aktualizaci pro vybrané modely Asha
2014-04-28T13:00:39+02:00
• 28. 4. 2014

Společnost Nokia při vydávání softwarových aktualizací nezapomíná na nejnižší třídu svých chytrých telefonů v produktovém portfoliu. Začátkem tohoto měsíce jste mohli být na konferenci Build svědky představení novější verze Windows Phone 8.1, a jak se zdá, ani majitelé těch nejzákladnějších modelů s platformou Asha nepřijdou nazmar. Finský výrobce pro určité modely vypustil aktualizační balíček, který přinejmenším přináší pár zajímavých novinek.

Nokia Asha

Aktualizace na verzi 1.4 je dostupná pro model Asha 230, 500, 501, 502, 503 a k její získaní stačí být připojený k internetu, poté v základním menu jít do nabídky Nastavení, kde zvolíte aktualizaci telefonu. Celý balíček byl uvolněn prostřednictvím OTA (over-the-air). Modely Asha 500, 502, 503 se mohou těšit na službu Nokia Mix Radio, která zdarma umožňuje přes stream přehrávat hudební obsah. Navíc režim offline umožňuje poslech bez nutnosti připojení k internetu.

Všechny výše zmíněné modely Asha bez rozdílu dostanou aplikaci OneDrive se 7GB uložištěm zdarma, vylepšený Fastlane, nový režim Power Saver. Aplikace fotoaparátu podporuje panoramatické záběry, hlasově navádí při pořizování selfie snímků nebo v režimu kamery najdete lepší stabilizátor obrazu. Nakonec funkce rodičovské kontroly zamířila do obchodu Nokia Store a prohlížeče Nokia Browser.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat