Pixel Ruler – užitečný nástroj pro vývojáře

Pixel Ruler – užitečný nástroj pro vývojáře
2014-04-15T09:33:23+02:00
• 15. 4. 2014

Dnešní mobilní vývojáři ke svým projektům potřebují obrovskou spoustu času. K takovému vývoji většinou všichni využívají jakékoliv pomocné aplikace, či nástroje, což se děje kvůli ušetření byť pár minut času, které se budou poté hodit např. pro opravování chyb apod.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result

V Google Play se objevila zbrusu nová aplikace, kterou si dovolím také zařadit mezi takové pomocné nástroje. Pixel Ruler neboli pravítko, či „měřič pixelů“, se hodí především pro zjišťování velikostí nejrůznějších prvků v aplikacích, které musí být určitou přesnou velikost a pozici. Pixel Ruler každému, kdo jej začne využívat, nabídne rychlé a přesné změření všech rozměrů, kteréhokoliv prvku. Pravítko v aplikaci jde nastavit ve třech veličinách, přičemž se konkrétně jedná o PX, DP a SP.

unnamed (5)_result unnamed (6)_result unnamed (7)_result unnamed (4)_result

Autor aplikace slibuje také funkce jako dokování na okraj displeje gestem, podporu přiblížení, či možnost zvětšení jemnosti pravítka (větší četnost měřících čárek v určitém úseku).

Pixel Ruler si můžete vyzkoušet na 30 dní zdarma. Pokud se následně rozhodnete pro zakoupení, bude vás to stát příjemných 19,90 Kč.

logo-app Pixel Ruler Vladislav Skoumal 0,85 US$ ANDROID logo-app Pixel Ruler (trial) Vladislav Skoumal Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat