LG očekává rekord v prodeji chytrých telefonů v tomto čtvrtletí

LG očekává rekord v prodeji chytrých telefonů v tomto čtvrtletí
2014-04-15T07:16:50+02:00
• 15. 4. 2014
1

Očekávání mobilní divize LG pro tento rok jsou opravdu veliká. V předpovědi pro toto čtvrtletí by mohla společnost dosáhnout nového firemního rekordu v prodeji chytrých telefonů.

LG-Logo2

Na základě dat od Mirae Asset Securities, by LG mělo dosáhnout prodeje zhruba 15 milionů zařízení v období od dubna do června. Do současné doby drží společnost rekord 12 milionů prodaných telefonů za čtvrtletí. LG by prý mohlo dosáhnout prodeje 5 milionů zařízení za měsíc. To by znamenalo, že by na konci roku 2014 mohla společnost prodat celkem okolo 60 milionů zařízení.

lgg2  

Současný rekord společnosti přitom činí 4.4 milionů prodaných kusů. Tohoto čísla dosáhla společnost ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku. Podle analytiků má být meta 60 milionů prodaných zařízení velice důležitou. Pouze tak by se mohlo jednat o úspěšný rok, kdy by firma neskončila v červených číslech. Jde zejména o to, že společnost vynaložila do marketingové kampaně nemalé peníze. V posledním čtvrtletí loňského roku dokonce mobilní divize společnosti dosáhla ztráty ve výši 42 milionů dolarů.

LG Optimus L1 II Tri - bílá varianta

Během tohoto roku se firma opravdu činí. Představila modely řady „L“ a „F“, které mají být konkurencí na trhu s telefony nižší a střední třídy. Kromě toho společnost nabízí i nejvýkonnější telefony, mezi které patří třeba LG G2. Úspěchů tak společnost dosahuje na trzích v USA a ostatních vyspělých zemích. V tomto roce se dále očekává, že by mohlo dojít k vydání modelu LG G3, který by měl zatopit konkurentům, jako je Samsung Galaxy S5 nebo HTC One M8.

Zdroj: phonearena.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Je to hlavně tím, že se LG zaměřuje na všechny třídy smartphonů a všude mají telefony kvalitní, což je jejich velká devíza :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat