Gresso představil model Azimuth z titanu a minerálního skla

Gresso představil model Azimuth z titanu a minerálního skla
2014-04-07T11:30:51+02:00
• 7. 4. 2014

Trend dvou SIM kartových zařízení začínají objevovat i takoví výrobci, jako je například Gresso. Jedna z těch známějších společností, která zaměřuje své telefony na majetnější část uživatelů, oficiálně odhalila model, v jehož útrobách najdete podporu právě funkce dual-SIM. Jedná se o model nesoucí název Azimut a samozřejmě nebyl opět ošizen jak o kvalitní materiál, tak ani o prémiový design.

Press_rel_GRESSO_Azimuth_en

Gresso Azimut byl převážně vyroben ručním způsobem, kde jenom samotná konstrukce z masivního titanu celkově prošla 13hodinovým zpracováním. Přední část vyplňuje tvrzené minerální sklo tónované speciální technologií, která zajistila sytě černou barvu. Výrobce nabízí čelní logo ve třech variantách, a to z titanu, žlutého nebo bílého zlata s 18 karáty. Ani na klávesách nebylo šetřeno, 21 dílů z nerezové oceli dostalo velmi podobnou výrobní technologii.

Základní specifikace:

  • Rozměry: 11,81 x 4,82 x 1,44 cm
  • Váha: 160 gramů
  • Operační systém: Symbian S40
  • Funkce: dual-SIM

Zařízení v limitované edici lze zakoupit od 2. dubna za 2000 dolarů (tj. v přepočtu 39 832 Kč bez daně a dalších poplatků) přes oficiální stránky výrobce, kam dorazilo pouze 999 kusů s jedinečným číslem vyraženým na zádech. Vzhledem k podprůměrné vnitřní výbavě nemůžeme očekávat využití u běžných uživatelů, nýbrž u vysoce postavených manažerů.

Zdroj: itmarketing.gresso.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat