Sharp mini SHL24: nedostupný klenot z Japonska

Sharp mini SHL24: nedostupný klenot z Japonska
2014-03-26T14:40:32+02:00
• 24. 3. 2014

Společnost Sharp představila nové mobilní zařízení s označením mini SHL24, které na trhu především vynikne designovým řešením. Displej zabírá 75 % přední části smartphonu. Rámečky jsou po stranách a na horní částí minimální, ale na spodní straně najdeme již větší prostor. Navíc kompaktní rozměry v sobě ukrývají velice působivou výbavu za odpovídající konečnou cenu.

Sharp-min-shl24-barvy

Sharp mini SHL24 v čele vyplňuje 4,5palcový IGZO displej s rozlišením 1080 x 1920 pixelů a hustotou pixelů 489 PPI. Výkon dodává čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 od Qualcommu taktovaný na 2,2 GHz společně s 2GB operační pamětí RAM. O velmi kvalitní fotografie se stará 13megapixelový fotoaparát se světelností objektivu f/1,9.

Potěšitelným prvkem může být podpora LTE sítí nebo také získaná certifikace IP57, která potvrzuje odolnost vůči vodě či prachu. Japonský výrobce spustil výhradní prodej přes obchod KDDI, kam mnoho zájemců z našich končin bohužel nezavítá. Nicméně prodejní cena startuje na hranici 60 480 japonských jenů (tj. přepočtu 11 773 Kč bez daně a dalších poplatků).

Sharp-mini-SHL24 Sharp-mini-SHL24 (1) Sharp-displej

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat