Indický Karbonn oficiálně uvedl Titanium Hexa, Octane Plus a Octane

Indický Karbonn oficiálně uvedl Titanium Hexa, Octane Plus a Octane
2014-06-15T20:50:13+02:00
• 24. 3. 2014

Indický výrobce chytrých telefonů, Karbonn Mobile představil novou trojici zařízení, které poženou nejlepší procesory od MediaTeku momentálně dostupné na trhu. V jednom případě půjde dokonce o žhavou novinku v podobě procesoru se šesti jádry pod kapotou. Tato zřízení zapadnou do produktové řady Titanium, kde dostaly přívlastky Hexa, Octane, Octane Plus a potěší nejen skvělým poměrem výkonu ku prodejní ceně.

Karbonn Titanium Hexa

Nejvyšším model se stal Titanium Octane Plus, jehož čelní část zabírá 5palcový displej s Full HD rozlišením. Je doplněna o přední 8MPx kamerku. Hardwarovou stránku zajišťuje osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku taktovaný na 1,7 GHz a 2GB operační paměť RAM. Interní paměť dosahuje na velikosti 16 GB, kterou navíc rozšíříte pomocí slotu na paměťovou microSD kartu. Záda vyplňuje kromě 2 000mAh baterie také 16MPx fotoaparát. Softwarová stránka zahrnuje Android ve verzi 4.4 KitKat.

Karbonn Titanium Octane Plus

Za střední cestu lze označit Titanium Hexa s 5,5palcovým displejem dosahující na rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Výkon dostal na starost nový šestijádrový procesor MT6591 od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,5 GHz, který ve spojení s technologiemi Dual-Cluster a Dual-Active umožňují běh všech jader najednou. Dále můžeme počítat s 2GB operační paměť RAM, 16GB vnitřní pamětí rozšiřitelnou o microSD kartu. Výbavu uzavírá 13MPx fotoaparát, Android 4.4 KitKat, 2050mAh baterie nebo podpora funkce dual-SIM.

Karbonn Titanium Octane

Poslední novinkou je Titanium Octane. Jak už z názvu vyplývá, jde o ořezanou verzi modelu Octane Plus. 5palcový displej s HD rozlišením pohání totožný osmijádrový procesor, ale přitakává mu pouze 1GB operační paměť RAM. Záda nesou 2000mAh baterii a 13megapixelový fotoaparát. Zbývající výbava nabízí přední 5MPx kamerku, WiFi, Bluetooth 4.0 nebo HSPA+.

Společnost Karbonn všechny tři modely uvolní do prodeje na konci dubna za cenu 16 990 rupií (tj. v přepočtu 5 543 Kč bez daně a dalších poplatků) u Titanium Hexa, 17 990 rupií (tj. 5 869 Kč) za Titanium Octane Plus a 14 490 rupií (tj. 4 729 Kč) u Titanium Octane.

Zdroj: androidos.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat