Samsung Smart Bulbs – chytré žárovky s Bluetooth

Samsung Smart Bulbs – chytré žárovky s Bluetooth
2014-03-28T08:30:33+02:00
• 28. 3. 2014
1

Společnost Samsung se může pochlubit svým širokým portfóliem výrobků. Na veletrhu Light + Building 2014, který se bude konat od 30. března do 4. dubna ve Frankfurtu, hodlá uvést nové Smart Bulbs žárovky.

CCT-tunable-smart-bulb

Nové modely žárovek mají být efektivnější než stávající generace PAR. Samsung hodlá využít zkušeností, které již v minulosti při výrobě polovodičů a LED technologií nasbíral. Hlavním cílem je propojení těchto nových žárovek do koncepce chytrých domovů. Smart Bulbs bude proti běžným LED světlům, které lze ovládat skrze Wi-Fi síť, možné ovládat pomocí Bluetooth. To má za účel zjednodušit ovládání světel pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

gsmarena_001

K dispozici budou mít uživatelé aplikaci, která umožní ovládat až 64 těchto chytrých žárovek bez toho, aniž byste museli vlastnit další příslušenství nebo speciální nastavení. Smart Bulbs nabídnou životnost až 15 000 hodin. Majitelé tak budou mít možnost využívat osvětlení po dobu zhruba 10 let.

Smart Bulbs byla již oceněna na if Design za konstrukční vlastnosti. Osvětlení od společnosti Samsung  je díky vysokému CRI vhodné do profesionálních interiérů. Díky otočným hlavám je mnohem jednodušší nastavení osvětlení prostoru.

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Kryštof Kratochvíl

28. 3. 2014, 21:17

To by mě zajímalo, kolik taková vychytávka bude stát?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat