Rozšíření pro aplikaci Muzei Android

Rozšíření pro aplikaci Muzei [Android]
2014-03-28T10:30:03+02:00
• 28. 3. 2014

V dřívějším článku o aplikaci MUZEI jste se mohli dočíst, k čemu aplikace slouží. Dnes si představíme pár vychytávek, které z této aplikace dělají ještě lepší a unikátnější.

Muzei je automatizovaná aplikace pro změnu tapet a umožňuje přidávání nejrůznějších doplňků a funkcí, přičemž se s odstupem času objevují neustále nové.

muzei-header1

Hudební prvky

S tímto rozšířením získáte změny tapet dle aktuálně přehrávané písničky. Tyto tapety představují obrázek, z jakého alba písnička pochází, přičemž není nutné mít obrázek alba v přístroji, jelikož dochází k jejich stažení pomocí datového připojení.

logo-app Muzei Music Extension SimpleCity Zdarma ANDROID

Muzei Hash

Rozšíření Muzei Hash vám umožní změny obrázků na základě jejich hastagu. Pokud si např. nastavíte hastag #cars, vaše tapety budou pouze automobilového charakteru. Muzei hash umožňuje vložení několika hastagů naráz, čímž získáte skvělý výběr tapet jen podle sebe.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Unsplash for Muzei

Unsplash je stránka, kde se nachází mnoho pohledných obrázků, které se hodí využívat jako tapetu. S tímto rozšířením docílíte toho, že všechny vaše tapety budou pocházet z této stránky.

logo-app Unsplash for Muzei Ralph Broenink Zdarma ANDROID

Dropzei for Muzei

Dropzei vám umožní získávat tapety z vašeho cloudového uložiště, přičemž je nutné mít jakékoliv obrázky nahrané ve svém Dropboxu.

logo-app Dropzei for Muzei Ignasi Busquets Zdarma ANDROID

Muzei – deviantART

Rozšíření deviantART vám umožní získávat tapety ze stránky deviantART, přičemž tato stránka patří mezi jedny z nejlepších s výběrem tapet, a to pro veškeré přístroje.

logo-app Muzei - deviantART SymbLink Zdarma ANDROID

Vše je naprosto zdarma, včetně hlavní aplikace Muzei. Pokud tedy chcete mít plně automatizované změny tapet, není důvod váhat a rovnou vše vyzkoušet.

logo-app Muzei Live Wallpaper Roman Nurik Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat