Nokia Lumia 630 – nepředstavená novinka objevena v Číně

Nokia Lumia 630 – nepředstavená novinka objevena v Číně
2014-03-31T09:20:00+02:00
• 31. 3. 2014

Konference Microsoft Build konaná 2. – 4. dubna v San Franciscu by měla přinést na mobilní trh několik nových zařízení od společnosti Nokia. V poslední době často zmiňovaným modelem je chystaná Lumia 630, kterou finský výrobce až do oficiálního představení neudržel pod rouškou tajnosti. Uniklé snímky z neoficiálních zdrojů pocházejí z čínských obchodů, kde zřejmě začínají první přípravy na spuštění prodeje.

Nokia Lumia 630 (2)

Někteří prodejci v Číně již lákají v reklamních prospektech na doposud nepředstavenou Lumii 630, jejíž vývoj probíhal pod kódovým označením Moneypenny. Na veřejnost se kromě možné podoby rovněž dostalo pár informací ze seznamu specifikací, a dokonce i živé záběry tohoto zařízení. Model o rozměrech 129,5 x 66,7 mm údajně nabídne 4,5palcový displej s WVGA rozlišením, který požene čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu spolu s 1GB operační pamětí RAM.

Nokia Lumia 630 Nokia Lumia 630 (3)

Záběry bude pořizovat 5megapixelový fotoaparát, ale bohužel bez přisvětlovací LED diody nebo hardwarové spouště. Softwarovou stránka zajistí systém Windows Phone 8.1. Dále samozřejmostí zůstává podpora funkce dual-SIM. V  Číně má Lumia 630 vejít do prodeje v polovině dubna za 1 000 jenů (tj. přepočtu 3 207 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Nokia Lumia 630 (4) Nokia Lumia 630 (5) Nokia Lumia 630 (6)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat