Lidé.cz má novou aplikaci pro Android

Lidé.cz má novou aplikaci pro Android
2014-03-31T11:24:01+02:00
• 31. 3. 2014
1

Nejstarší sociální síť Lidé.cz existuje na našem trhu již 15 let. V současnosti její oblíbenost byla na výrazném ústupu hlavně díky Facebooku, Twitteru a Google Plus. Proto se přistoupilo na razantní rozhodnutí, které vedlo ke kompletnímu přepracování. Od dnešního dne se ze služby Lidé.cz stává seznamka.

LidéHP

Kromě zcela nového vzhledu webových stránek jsme se dočkali i nové aplikace pro platformu Android. Pro iOS zatím neexistuje, ale měli bychom se jí dočkat v dohledné době.

Sama aplikace disponuje stejnými funkcemi, jaké najdeme ve webové verzi. V podstatě nabízí jednoduchou cestu, jak se seznámit s lidmi v určité oblasti nebo v přibližném věku.

„Bezpečné seznamování je pro nás stejně jako pro naše uživatele prioritou. Nově si na Lidé.cz může každý vybrat, s kým se chce bavit. Než si s kýmkoliv začnete soukromě povídat, přijde vám žádost, kterou můžete, ale nemusíte přijmout. Před rozhodnutím se můžete podívat, kdo si s vámi chce povídat – uvidíte jeho profilovou fotografii, přibližný věk i místo jeho pobytu. Už vás nebudou obtěžovat anonymní žádosti o přátelství. Kdykoliv pak můžete další konverzaci i s jednou povoleným člověkem zakázat,“ řekla Mája Zálišová, produktová manažerka internetové seznamky

V aplikaci nenajdeme možnosti nastavování a v podstatě můžeme jen minimálně upravit svůj vlastní profil. K dispozici je několik záložek, mezi kterými najdeme diskuze, zprávy nebo třeba fotopříběh. Ten se zaměřuje na vytvoření streamu z fotografií, které můžeme vybírat z galerie na mobilním zařízení, nebo je rovnou pořizovat skrze aplikaci. Bohužel nelze přidat jakýkoliv text.

Lidé3 Lidé2 Lidé1

logo-app Lide.cz Seznam.cz, a.s. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

A nejde se prihlasit pokud nemate seznam mail.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat