Samsung Galaxy S5: dětská chůvička pro rodiče

Samsung Galaxy S5: dětská chůvička pro rodiče
2014-03-31T07:20:49+02:00
• 31. 3. 2014

Každou vlajkovou loď se společnost Samsung snaží bohatě prošpikovat různými uživatelsky ocenitelnými funkcemi. Po snímači otisků prstů, měřiči srdečního tepu nebo dětském obchodě stojí za zmínku také dětská chůvička, kterou především uvítají uživatelé z řad čerstvých rodičů. Ačkoliv v dnešní době jsou podobné aplikace běžně dostupné v obchodě Play,  funkce v Galaxy S5 dokáže komunikovat s chytrými hodinkami.

Samsung Galaxy S5 - Heart Rate Senzor

Nová mobilní špička v portfoliu jihokorejského výrobce dokáže detekovat dětský pláč a následně vyslat vibrační alarm do spárovaných hodinek Galaxy Gear. Pro nejpřesnější funkčnost Samsung doporučuje umístění zařízení do vzdálenosti 1 metru od spícího dítěte v místnosti, kde by nemělo docházet k zaznamenávání rušivých zvuků v pozadí. Tato funkce není příliš vyzdvihována, nicméně ji lze najít v menu nastavení.

Většina dětských chůviček v Google Play vyžaduje ke své funkčnosti dva telefony, což Samsung vyřešil spárováním s chytrým příslušenstvím, přesněji hodinkami Gear. Prozatím není upřesněno, zda Galaxy S5 bude možné spárovat se zařízením od zcela jiného výrobce. Nakonec výrobce upozorňuje rodiče, že funkce nenahrazuje lidskou péči a dítě by rozhodně neměli nechávat samotné doma.

Samsung Galaxy S5 - dětská chůvička

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat