Lenovo ohlašuje prodej tabletu A8-50

Lenovo ohlašuje prodej tabletu A8-50
2014-03-25T11:00:41+02:00
• 25. 3. 2014

Nenáročné uživatele může potěšit novinka v podobě tabletu od společnosti Lenovo, která v těchto dnech dorazila ve dvou verzích do českých obchodů. Výbava charakteristická pro střední třídu kupříkladu zahrnuje čtyřjádrový procesor nebo baterii s velmi přijatelnou výdrží. Navíc do budoucna čínský výrobce slibuje aktualizaci na nejnovější verzi 4.4 KitKat předinstalovaného operačního systému Android.

 Lenovo A8-50

Lenovo A8-50 vpředu vyplňuje 8palcový IPS displej s HD rozlišením (1280 x 800 pixelů), kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor MTK8382 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz. Lepší zvukový výstup zajišťují dva přední reproduktory vybavené technologií Dolby a v základu najdete systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

Dále zatímco čelo disponuje 2MPx kamerkou pro videohovory, tak záda nesou 5megapixelový fotoaparát společně s baterií, jejíž kapacita má vystačit na 8 hodin provozu. Základní verze vyjde na 3 999 Kč včetně DPH a cena verze s 3G modulem povyskočila na 4 699 Kč. Nakonec tablet pořídíte v několika barevných variantách – červená, bílá, námořnická modrá, žlutá.

Lenovo A8-50_modry

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat