BlackBerry OS 10.3 – první únik novinek

BlackBerry OS 10.3 – první únik novinek
2014-03-25T11:55:23+02:00
• 25. 3. 2014
7

Příchod nové aktualizace systému BlackBerry OS odhalují první uniklé snímky pořízené přímo z uživatelského prostředí, které se dočkalo celé řady užitečných vylepšení. Tentokrát půjde o verzi s číselným označením 10.3, a to jen necelé dva měsíce od doby, kdy kanadský výrobce oficiálně uvolnil verzi 10.2.1. Uživatelé mohou oproti předchozí verzi každopádně očekávat mnohem větší množství novinek.

blackberry

Po vzoru ostatních výrobců i BlackBerry připravuje vlastní virtuální asistentku s prozatím neznámým názvem pro hlasové ovládání telefonu. Uživatelské prostředí nabídne černo-červené schéma doplněné o mírně pozměněnou QWERTY klávesnici. Lepší výdrž baterie má zajišťovat speciální funkce, která obrazovku automaticky zhasne, jestliže telefon rozpozná polohu vzhůru nohama nebo vložení do kapsy.

Minimalistický styl přináší nové ovládací prvky, tlačítka a také například vylepšenou aplikaci fotoaparátu. Ta obdržela možnost pořizovat panoramatické fotografie, časovač, natáčení v HD rozlišení či podporu HDR. Dále aplikace bude možné zase o něco snadněji minimalizovat a opět maximalizovat. Celá mobilní platforma skutečně projde významnou proměnou, což bude jen malým krůčkem ke zlepšení situace uvnitř firmy.

BB OS 10.3 BB OS 10.3 (2) 

BB OS 10.3 (3) BB OS 10.3 (4)

Zdroj: berryreview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

A HD video umělo již 10.1 a HDR taky..mělo by tam být nové jen to panorama a 60FPS ne?..

Ako jediny server ktory sledujem ste sa o tejto veci zmienili (nepocitam servre zahranicne a tie co sa venuju ciste BB vyrobkom) za co mate u mna velke +
A teraz k tej novinke nepaci sa mi ta cervená farba ale inak to vypadá ze pribudne plno dobrých funkcii no len dufam ze sa bude dat menit ta farba lebo cervena sa mi tam fakt nehodi

Antonín Horňáček

25. 3. 2014, 15:36

Dobrý den, děkujeme za vaši pozitivní zpětnou reakci.

zkus blackberryczech.cz ti se tomu věnují dost..omlouvám se že dělám „reklamu“ nejsem od nich a není to pro vás ani hrozba píší jen o BB..

poznam ten web ale su pomaly a navise novinka jedna za tyzden

O 10.3 psali dřív než zde a co by ste víc chtěl když je to jen o jedné značce?..Určitě tam je toho o BB víc než zde..

pisal som ze okrem serverov ktore sa venuju cisto bb

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat