Google Play slaví 2 roky od Android Marketu, ale slevami na Česko zapomněli

Google Play slaví 2 roky od Android Marketu, ale slevami na Česko zapomněli
2014-03-06T08:15:30+02:00
• 6. 3. 2014

Pokud si dobře vzpomínáte,  ještě v roce 2012 obchod s aplikacemi od Googlu nesl název Android Market, poté přišla jeho menší změna na Google Play. Právě dnes jsou tomu dva roky, kdy k tomuto přejmenování došlo. Google k této příležitosti nabízí časově omezené slevy na některé aplikace, hudbu, videa, předplatné časopisů nebo knihy v závislosti na druhu regionu. Prvních slev se dočkali uživatelé v Austrálii, na Nového Zélandu, následovat mají další světové kontinenty, přičemž Česká republika byla tentokrát úplně vyškrtnuta.

Google Play narozeniny

Slevy by měly dorazit minimálně na ty největší mobilní trhy v Evropě a do Spojených států. Přesná nabídka bude hlavně záviset na druhu země, ale každopádně uživatelé využijí řadu aplikací zdarma, vylepšení zdarma v podobě in-app u her jako je FIFA 2014 The Sims FreePlay, Heroes of Dragon Age či alespoň výrazné slevy. Například u časopisů se může pohybovat na hranici 30 % a nižší ceny najdou i u vybraných knižních titulů.

Google Play slevy

Jak jsme v úvodu avizovali, český Google Play tuto akci bohužel nepodporuje, o čemž vypovídá neplatný odkaz, pod kterým se původně nacházejí zlevněné aplikace. Nicméně lepší ceny nebudou mít vliv na chytrá zařízení od Googlu, nýbrž pouze na digitální obsah. Totožné slevy probíhaly také v loňském roce, což dokazuje tato stránka dostupná z českého obchodu Play. Nakonec zajímavostí je, že například FIFA 2014 ve svém popisu informuje o této akci, takže za pokus o získání nějaké výhody alternativní cestou to rozhodně stojí.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Celebrate Google Play’s 2nd birthday with a limited-time exclusive Ultimate Team tournament! Win it to score a Gold Players Premium Pack and 5000 coins. This app offers in-app purchases. You may disable in-app purchasing using your device settings.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat