ZTE připravuje novou Nubii X6

ZTE připravuje novou Nubii X6
2014-03-06T09:00:21+02:00
• 6. 3. 2014

Modelová řada Nubia od společnosti ZTE se dočká dalšího rozšíření o jedno nové zařízení. Prvotní informace jsou stále poněkud strohé, ačkoliv podobu telefonu odhaluje uniklý snímek lákající právě na připravovanou Nubii X6. Čínský výrobce údajně přední část vyplní 2K displejem, o kterém v letošním roce uslyšíme více než kdykoliv předtím.

ZTE Nubia X6

Nová Nubia X6 nabídne jednolité tělo potažené slitinou hliníku, kde uvnitř si má najít místo čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 od Qualcommu taktovaný na 2,3 GHz nebo 2GB operační paměť RAM. Úhlopříčka displeje vyroste na hranici 6 palců při rozlišení 1440 x 2560 pixelů. Dále boční šuplík naznačuje absenci funkce dual-SIM a zadní část pravděpodobně vyplní 13megapixelový senzor fotoaparátu.

ZTE plánuje oficiální představení už na konec tohoto měsíce, kdy prodej nejprve začne na domácí půdě. Až posléze se zřejmě dostane na celosvětový mobilní trh, což možná ani nikoho nepřekvapí. Nakonec nezbývá než doufat, že výrobce ještě před samotným uvedením uvolní pár navnazujících ukázek spolu s přesnějšími specifikacemi.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat