Byla vydána Opera mini 8 JAVA

Byla vydána Opera mini 8 [JAVA]
2014-03-17T10:30:15+02:00
• 17. 3. 2014

Celosvětově populární webový prohlížeč Opera mini pro telefony ušel za svou historii dlouhou cestu. Opera patřila vždy mezi průkopníky už v dobách telefonů, které podporovaly pouze JAVA aplikace. Nyní přichází Opera s novou verzí, která je označena jako Opera mini 8.

Opera-Mini-logo

Novinky, které osmá verze Opery přináší, je nabídka využití anonymního režimu, který uživatelé ocení především pokud nechtějí v telefonu zanechat žádné „zbytky“ po prohlížení.

Také proběhla úprava vzhledu, kde se společnost snažila co nejvíce přizpůsobit modernímu typu, jako je tomu u Opery pro smartphony. Mezi funkce, které v novém vydání přibyly, je tzv. noční režim, který by měl očím zmenšit namáhání zejména ve tmě.

opera_mini_8-screenshot-g-speed_dial

Operu mini 8 si můžete stáhnout na oficiálních stránkách m.opera.com, přičemž  musíte tuto adresu navštívit pomocí mobilního prohlížeče.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat