Xiaomi Mi4: první informace z AnTuTu

Xiaomi Mi4: první informace z AnTuTu
2014-02-14T06:30:41+02:00
• 14. 2. 2014

Další vlajkovou loď pro letošní rok odhalil provedený benchmark test v AnTuTu. Úniku se nevyhnula ani společnost Xiaomi, která pod vedením Huga Barry plánuje se svými telefony zamířit na mobilní trh do Evropy nebo Spojených států. Tam podle spoluzakladatele Applu Steva Wozniaka má šanci na podobný úspěch, jakého se mu dostává v domácím prostředí.

xiaomi-logo1

Model Xiaomi Mi4 dostane velmi obdobné specifikace, které letos pravděpodobně nabídne většina vlajkových lodí od předních výrobců chytrých zařízení. Benchmark AnTuTu rozkrývá hardwarovou stránku se čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800 MSM8974 taktovaným na 2,46 GHz, grafickým čipem Adreno 330, 3GB operační pamětí RAM a 16GB interní pamětí.

Zatímco přední část vyplní displej s rozlišením 1080 x 1920 pixelů spolu s 8MPx kamerkou pro videohovory,  záda ponesou 13megapixelový senzor fotoaparátu. Mezi zbývající výbavu lze zařadit LTE modul a operační systém Android ještě ve verzi 4.3 Jelly Bean. Zda půjde o dostatečného konkurenta pro stejně vybavené modely Galaxy S5 nebo One 2 ukážou první prodejní čísla, kde mimochodem Xiaomi očekává prolomení 40milionové hranice.

Xiaomi Mi4

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat