První snímky druhé generace hodinek od Samsungu aktualizováno

První snímky druhé generace hodinek od Samsungu [aktualizováno]
2014-02-23T09:09:23+02:00
• 22. 2. 2014
2

[Oficiálně] Galaxy Gear 2 a Gear 2 Neo jsou vybaveny Tizenem

První generace hodinek Galaxy Gear byla představena v září loňského roku a Samsung již připravuje generaci druhou. Tu s největší pravděpodobností představí na své keynote, která se konaná již v pondělí v 18 hodin na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně. Evleaks zveřejnil první snímky Galaxy Gear 2, přičemž se chystají hned dva modely.

gear2

Kromě Galaxy Gear 2 se chystá i levnější model Galaxy Gear 2 Neo. Vypadá to, že dražší model by mohl být vyroben z kovu a ten levnější pouze z plastu. Samsung tím chce nejspíš udělat nižší model dostupnější, protože cena současných hodinek Galaxy Gear se pohybuje okolo 5 tisíc korun.

Uniklé snímky nejsou příliš kvalitní, i tak z nich lze pozorovat jedno hardwarové tlačítko pod displejem a pohotovostní obrazovku s hodinami a třemi zástupci. Druhá ikonka pravděpodobně naznačuje jakýsi fitness manager či krokoměr. Design samotných hodinek se velmi podobá prvním Galaxy Gear a zde tedy ke změnám příliš nedošlo. 

Představení se dočkáme spolu s novým top modelem Samsung Galaxy S 5 na keynote Samsung UNPACKED. Uvidíme, jak to bude s kompatibilitou hodinek s různými telefony. Vzpomeňme, že první generace ze začátku komunikovala pouze s Galaxy Note 3.

Aktualizováno:

Nyní Evleaks poskytl snímek v lepší kvalitě. Můžete si všimnout, že na řemíncích není umístěn foťák, jak tomu bylo u první generace. Navíc dodává, že neponesou označení Galaxy. Možná se přistoupí k jednoduššímu pojmenování – Samsung Gear.

BhHCQgICAAA2x4g gear2.2

Zdroj: plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Jáson Hviezda

24. 2. 2014, 7:18

Neo foťák nemají, je to jen infraport, nebo ne? Navíc Galaxy je označení pro zařízení s Androidem, hodinky s Tizenem se jmenují jen Samsung Gear 2, bez Galaxy.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat