Blu: Řada Life dostala novou verzi Pure Mini

Blu: Řada Life dostala novou verzi Pure Mini
2014-02-08T10:00:21+02:00
• 8. 2. 2014

Blu Products pocházející ze Spojených států rozšiřuje své portfolio zařízení o jeden nový přírůstek, jehož výbava jej zařadí na vyšší stupínek ve střední třídě chytrých telefonů. Uživatele může především potěšit kvalitní designové zpracování celé konstrukce těla nebo zcela dostačující výbava za přiměřenou cenu.

BLU PRODUCTS LIFE PURE MINI 1 BLU PRODUCTS PURE MINI 4

Novinka Life Pure Mini disponuje 4,5palcovým IPS displejem s rozlišením 720 x 1280 pixelů. Hardwarovou stránku zajišťuje čtyřjádrový procesor MT6589T od Mediateku taktovaný na 1,5 GHz, 1GB operační paměť RAM společně s 16GB interní pamětí, kterou ale bohužel nerozšíříte o paměťovou kartu. Dále zatímco přední část doplňuje 2MPx kamerka pro videohovory, záda nesou 8megapixelový fotoaparát s BIS snímačem, autofokusem a přisvětlovací LED diodou.

O výdrž se stará baterie o velikosti 3 000 mAh, která by měla podle výrobce zajistit provoz až na 35 hodin. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Výrobce nakonec zmiňuje i jeho výrobu z jednolitého polykarbonátu, jehož opracování měla na starost pouze CNC technologie. V prodeji se Life Pure Mini ukáže v matně černém nebo bílém leštěném provedení za cenu 249 dolarů (tj v přepočtu 5 052 Kč bez daně a dalších poplatků).

BLU PRODUCTS PURE LIFE MINI 3 BLU PRODUCTS PURE LIFE MINI 2

Zdroj: prnewswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat