Dočkáme se dvou verzí Galaxy S5, Mini a ještě Zoom?

Dočkáme se dvou verzí Galaxy S5, Mini a ještě Zoom?
2014-01-13T16:19:38+02:00
• 13. 1. 2014

Celosvětově známý web SamMobile měl získat základní informace o nadcházejících top modelech od společnosti Samsung. Jejich zdroj přímo z firmy napověděl, že by k představení mělo dojít v březnu v Londýně, což se již nějakou dobu tuší.

Připravovaný model Galaxy S5 se má dočkat dvou základních verzích, jak to bylo doposud běžné. Když si nyní chcete koupit například Galaxy S4, tak na trhu najdete dva modely. Jeden je vybaven procesorem Exynos a druhý má Snapdragon. Tento samý styl by měl být i u další generace, ale tentokrát by mělo dojít k většímu odlišení.

galaxy-s5-render-2014

Neoficiální koncept

Kromě jiných procesorů se máme dočkat i změn v konstrukci. Levnější varianta by měla stát 650 eur a hlavní použitý materiál bude plast. Dražší model bude více z kovu, což by vás mělo přijít na 800 eur. Možná se bude jednat o model Galaxy F, o kterém se začalo spekulovat již před nějakou dobou.

Zatím netušíme, která verze z nich bude jak vybavena. Zdroj hovoří dále o dvou odlišnostech. Jeden z nich bude mít Exynos 6, který by měl zapadat do kategorie 64bitových procesorů. Druhá verze bude obsahovat Snapdragon 805 od Qualcommu.

V obou případech máme očekávat displej s rozlišením 2560 × 1440  pixelů při úhlopříčce 5,25 palce. Na zadní straně se má nacházet 16MPx senzor foťáku, ale nevíme, jestli bude obsahovat optickou stabilizaci obrazu.

Kromě těchto těchto novinek se máme dočkat i verze mini nebo Zoom, ale bohužel zde nemáme nástin specifikací. Budeme si muset počkat na nadcházející událost, ale zřejmě se do té doby objeví další úniky.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat