LG vyvrátilo možnou spolupráci s Huawei

LG vyvrátilo možnou spolupráci s Huawei
2013-12-17T12:40:01+02:00
• 17. 12. 2013

V posledních dnech často zmiňované téma v zahraničních médiích kolem spekulované spolupráce mezi společnostmi LG a Huawei bylo stručným vyjádřením umlčeno. První zprávu přinesl server Korea Times, který informoval o pomoci oživení výroby chytrých telefonů LG ze strany Huawei pro získání ještě většího podílu na mobilním trhu, a to vytvořením společného podniku.

LG Huawei

Ačkoliv se jednalo o velmi stručné prohlášení, její šíření probíhalo opravdu závratným tempem. Pro jihokorejského výrobce tyto měsíce bezpochyby patří k těm nejúspěšnějším. Může za to, jak vlastní vlajkový model s označením G2, tak i nově uvedené retenční zařízení pro Google v podobě modelu Nexus 5.

Analytik citovaný v původní zprávě hovoří o nepodařeném roce, kdy Huawei na klíčové mobilní trhy dodal více chytrých zařízení, zapadajících svou výbavou do základní třídy. Nicméně tyto nepodložené informace společnost LG Electronics vyvrátila s tím, že v minulosti neexistovala a nyní neexistuje žádná komunikace s Huawei, týkající se nějaké bližší spolupráce.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat