BlackBerry opouští další dvě vysoce postavené osoby

BlackBerry opouští další dvě vysoce postavené osoby
2013-12-18T12:13:59+02:00
• 17. 12. 2013

Nedávné jmenování nového generálního ředitele a s ním několika dalších ředitelů jednotlivých divizí ve společnosti BlackBerry přináší opět změny na vedoucích pozicích. Jeden z pracovníků se v rozhovoru pro deník The Wall Street Journal rozpovídal o nových odchodech. Ještě v říjnu kanadský výrobce zmítaný prodejem momentálně prochází v skutku velkou restrukturalizací, která zřejmě ještě nezná svého konce.

BlackBerry

Prvním mužem na odchodu je Chris Wormald, který zastával funkci výkonného viceprezidenta pro fúze a akvizice BlackBerry. Následovat ho bude Rick Costanzo, jakožto výkonný viceprezident zodpovědný za prodeje v celosvětovém měřítku. Oba mají opustit společnost během několika následujících týdnů, takže začátek nového roku by mohl přinést jejich nástupce.

John Chen přebral v listopadu křeslo generálního ředitele po Thorstenu Heinsovi s tím, že uvnitř firmy zavede agresivní politiku. Nakonec stejně chystaná finanční zpráva za uplynulé čtvrtletí odhalí opět další ztrátu, v níž se jejich akcie propadly o 0,46 dolarů a ve srovnání se čtvrtletím z loňského roku půjde o propad ve výši 0,22 dolarů. Jedinou finanční injekcí nejspíš budou odpisy neprodaných zařízení na skladě.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat