Dotekománie doporučuje #20 – Tapatalk

Dotekománie doporučuje #20 – Tapatalk
2013-12-14T15:15:52+02:00
• 14. 12. 2013

Dnešní mobilní zařízení mají mnoho využití, především jej často používáme k procházení internetu. Pokud patříte mezi uživatele, který často navštěvuje diskuzní fóra, neměla by vám uniknout aplikace Tapatalk, která je vytvořena týmem Tapatalk Inc.

unnamed_result

Aplikace Tapatalk je určena pro jednodušší procházení diskuzních fór. Tapatalk nabízí přívětivé uživatelské rozhraní a na ovládání není nic těžkého, noví uživatelé se proto nemusejí obávat, že by nevěděli kudy kam. Podporovány jsou tisíce různých for, nezaostávají ani české, kterých zde najdete hned několik.

unnamed_result unnamed (2)_result

Nedávno Tapatalk prošel velkou změnou UI, která je nyní řešena moderně ve stylu HOLO, který Google v Androidu prosazuje. Jako dlouhodobý uživatel této aplikace musím ocenit možnost řešit tzv. PM (Soukromá zpráva) rovnou v aplikaci. Autoři nezapomněli ani na možnost změnit si vzhled celého prostředí.

unnamed (1)_result unnamed (3)_result

Samozřejmostí jsou notifikace, pokud si dané téma označíte za sledované. V momentě, kdy přibyde nějaký nový příspěvek v diskuzi, okamžitě se zobrazí notifikace v notifikační liště. Vše se dá nastavit, proto se nemusíte bát, že by vás notifikace obtěžovaly, jelikož se dají jednoduše vypnout nebo zvolit jen určitá témata.

unnamed (4)_result unnamed (5)_result

K dispozici je tato aplikace pro tablety i telefony v jednom bez rozdělení. Tomu ovšem takto nebylo v době, než aplikace prošla danou změnou na HOLO. Podporované systémy jsou iOs a Android.

Tapatalk je zdarma s několika omezeními nebo ve verzi PRO za skvělou cenu, která je zhruba 20Kč. Cenu ovšem předčí kvalitní a profesionální zpracování.

logo-app Tapatalk Tapatalk Inc. Zdarma ANDROID   logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

logo-app Tapatalk - 200,000+ Forums Developer Zdarma iOS   logo-app Tapatalk Pro Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat