Apple vydal iOS 7.1 beta 2

Apple vydal iOS 7.1 beta 2
2013-12-14T14:13:56+02:00
• 14. 12. 2013
2

Po pár týdnech vydal Apple v pořadí druhou betaverzi  operačního systému iOS 7.1. Ta přináší mírné vylepšení a úpravy v systému. Apple se pustil i do změn designu.

upload3 img_6754 img_6756 img_6755

První novinkou je možnost zapnout si obrysy tlačítek. V momentální podobě to nevypadá příliš vábně, to se ale může do finální verze změnit. Tato změna přichází především v souvislosti s tím, že mnoho lidí mělo problém rozeznat, co je obyčejný nápis a co je klikací tlačítko.

Další důležitou proměnou prošel kalendář, ve kterém je zpět použitelný měsíční náhled a vypadá tak jako dříve v iOS 6. Méně důležitou novinkou je přesunutí nastavení senzoru TouchID do hlavní stránky nastavení a animace celého systému jsou nyní rychlejší.

Nová je také animace vysunutí Control Center. Možnost zapnutí tmavé klávesnice, jež byla v první betě iOS 7.1, zmizela. Poslední zjištěným vylepšením je přidaná tapeta, která se objevovala na oficiálních snímcích iPadu Air.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

NESTAHOVAT !! Po stažení vám to vyhodí error, že nejste součástí developerského programu a bude to po vás chtít placenou registraci ! jediná možnost je potom restore pouze přes DFU na ios 7.0.4.

Daniel Brdička

15. 1. 2014, 0:38

a jak se dela omylem jsem stahnul :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat