Lenovo představilo 6palcový model S930

Lenovo představilo 6palcový model S930
2013-11-02T08:57:26+02:00
• 1. 11. 2013

Ačkoliv o jakoukoliv větší akvizici na mezinárodním trhu nebo přesněji v Evropě nemá zřejmě Lenovo zájem,  s domácím trhem se čínský výrobce snaží držet krok. Nasvědčuje tomu fakt, že za uplynulé týdny všechny více známé společnosti z Číny představily zařízení o velikosti phabletu. Např. jsou to modely Oppo N1, TCL N3 nebo UMi Cross. Společnost Lenovo zareagovala modelem S930, který má navíc k dobru renomé, takže o samotný zájem zákazníků by neměla být nouze.

Lenovo S930 - prodej

Konstrukce zařízení vychází z modelu Vibe X, jehož přítomnost bylo možné zaznamenat v letošním roce na veletrhu IFA v Berlíně. Tělo dosahuje na rozměry 170 x 86,5 x 8,65 mm, rozhodně nepůjde o velkého cvalíka. O výkon se postará čtyřjádrový procesor MT6582 od Mediateku taktovaný na 1,3 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM a 8GB interní pamětí na uživatelská data.

Čelní část nabídne 6palcový displej s HD rozlišením doplňující 1,6megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů. Naopak zadní část vyplňuje 8megapixelový senzor fotoaparátu a baterie o velikosti 3 000 mAh. Samozřejmostí je také podpora dual-SIM. Závěrem by si zájemci měli pospíšit, jelikož v Číně momentálně začíná předprodej s cenou začínající na hranici 1 499 jüanů (tj. v přepočtu 4 615 Kč bez daně a dalších poplatků).

Lenovo S930

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat