LG Fireweb – první chytrý Firefox OS telefon

LG Fireweb – první chytrý Firefox OS telefon
2013-10-25T10:00:14+02:00
• 25. 10. 2013

Vzestup operačního systému Firefox OS opět nabírá na větší strmosti. Tomuto faktu přihrává další velký výrobce, který představil nové zařízení s platformou právě od Mozilly. Jedná se o jihokorejskou společnost LG zahajující výrobu chytrého telefonu s názvem Fireweb. Po předchozích zkušenostech opět hardwarová stránka neuchvátí, ale fanoušky nový přírůstek samozřejmě potěší.

Mozilla-Firefox-OS-no-own-branded

Příliš mnoho bližších informací není známo, nicméně můžeme počítat se 4palcovým displejem zaujímající HVGA rozlišení s 480 x 320 pixelů. Výkon bude dodávat procesor od Qualcommu s pouze jedním jádrem a dodávanou frekvencí 1 GHz. Úložný prostor v základu nabídne 4GB velikost, každopádně ten dále rozšíříte díky přítomnosti slotu na paměťové microSD karty.

LG Fireweb - přední panel LG Fireweb - zadní panel

Zadní část doplňuje 5megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a přisvětlovací LED diodou. První kusy LG Fireweb budou dostupné speciálně pro mobilního operátora Vivo z Brazílie, kde jej pořídíte za cenu v přepočtu 3 834 Kč bez daně a dalších poplatků nebo při podpisu smlouvy za pouhých 1 102 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat