GooPad N8: 4+4jádrová verze Galaxy Tab 3

GooPad N8: 4+4jádrová verze Galaxy Tab 3
2013-10-05T08:45:40+02:00
• 4. 10. 2013

Čínský výrobce, v jehož portfoliu lze najít mnoho napodobenin zařízení od různých věhlasnějších firem, přichází s cenově dostupnější alternativou modelu Galaxy Tab 3 od jihokorejského Samsungu. Společnost GooPad vpustila do předprodeje phablet s označením N8 nabízející slušný výkon díky 8jádrovému procesoru či mnoho dalších prvků, a to za velmi přijatelnou cenu.

GooPad N8

Nejpříjemnější překvapení u GooPadu N8 se odehrává v hardwarové části, kam přišel 4+4jádrový procesor Exynos Octa 5410 od Samsungu s frekvencí 1,8 GHz. Výkon dále doplňuje 2GB operační paměť RAM nebo 16GB interní paměť navíc rozšiřitelná o paměťovou microSD kartu. V samotném benchmark testu AnTuTu phablet získal úctyhodných 29 228 bodů. Přední část zabírá 8palcový IPS displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů spolu s 2MPx kamerkou pro videohovory.

GooPad N8 - hardware

Stejně jako zmiňována předloha, tak i toto zařízení disponuje jedním hardwarovým tlačítkem, pod kterým jsou zabudovány porty pro HDMI, USB nebo slot na SIM kartu. Do zad byl zabudován 8megapixelový senzor fotoaparátu a baterie o velikosti 4400 mAh. Uvnitř uživatele čeká přeinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. GooPad N8 bude v prodeji během několika následujících týdnů, čemuž napovídá odstartovaný předprodej, kde jeho cena šplhá na 306 dolarů (tj. v přepočtu 5 846 Kč) bez daně a dalších poplatků.

GooPad N8 - Android

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat