Google Play Music zamíří na iOS

Google Play Music zamíří na iOS
2013-10-04T11:10:37+02:00
• 4. 10. 2013
1

U nás jsme se oficiální aplikace Google Play Music dočkali před nějakou dobou, přičemž v tomto týdnu české zastoupení Googlu udělalo radost nejednomu člověku toužícím po nakupování hudby. Největším překvapením byla ale služba Naplno, která se v angličtině jmenuje All Access.

Ta v České republice vyjde jen na 129 Kč měsíčně, pokud si ji objednáte do 15. listopadu. Následně bude stát 149 Kč. I tak je u nás levnější než třeba v USA.

googleplay

Prozatím si toto pohodlí mohou užívat jen majitelé smartphonů a tabletů se systémem Android. Případně je dostupná v běžném webovém prohlížeči. Majitelé zařízení s iOS mají do této chvíle smůlu, jelikož chybí oficiální aplikace. Dle nejnovějších informací se tato skutečnost má změnit.

Přímo v Googlu mají zaměstnanci testovat verzi pro systém iOS. Aplikace ještě není připravena, jelikož je zapotřebí zapracovat na několika chybách a stabilitě. I tak se zmiňuje, že by mohla být dostupná koncem tohoto měsíce. Tímto krokem Google podnikne další útok se svými službami do konkurenčního prostředí. Otázka je, jestli se najde dostatek zájemců z jablečného světa.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tomáš Grohmann

4. 10. 2013, 22:06

Nákup přes google music na iOS smysl nemá. Ba naopak je to spíše nesmysl, Pokud teda k tomu nemá nějaké další důležíté Android zařízení. Streaming hudby zřejmě jo, záleží kolik bude stát iTunes Radio a nebo kolik stojí např Rdio.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat