iPad 5 je více podobnější iPadu Mini video

iPad 5 je více podobnější iPadu Mini [video]
2013-09-05T10:30:19+02:00
• 5. 9. 2013

Už od začátku jara tohoto roku se začalo spekulovat o tom, že iPad 5. generace bude vypadat jako iPad Mini, který se začal prodávat na konci roku 2012. Zařízení vypadá lépe a taky se kvůli jinak zkřiveným hranám drželo mnohem lépe než normální iPad. Představte si tedy stejně velký iPad, který vypadá jako iPad Mini. Přesně takhle očekávejte, že bude vypadat Apple iPad 5. generace.

srovnání 2

Ve videu také uvidíte srovnávání dílů s nejnovějším iPadem. Tedy se čtvrtou generací. Uvidíte, že iPad bude mít stejnou velikost displeje, ale zmenší se tělo. Na šířku to bude přesně o 1,5 cm, které ubudou. Také se zmenší v šířce a v hmotnosti celého zařízení. Kolíbka na zesilování a zeslabování zvuku vymizí, jelikož ji nahradí osamostatněná tlačítka. Také si povšimněte reproduktorů, které se nyní budou nacházet na spodní hraně iPadu. Myslím si, že tohle je špatný krok, jelikož vždy, když mám iPad v ruce, držím ho právě za to místo, kde nyní budou reproduktory.

srovnání

Novinka vyjde tento rok, ale nečekejte představení nového iPadu na Apple keynote, která se bude konat 10. září. Jak známe firmu Apple, určitě nachystá pro představení iPadu další keynote. Jak se vám líbí? Myslíte si, že design iPadu Mini je hezký a bude pěkný i ve větším těle zařízení?

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat