Walt Disney vyráží na mobilní trh s Disney Magic 1

Walt Disney vyráží na mobilní trh s Disney Magic 1
2013-08-16T07:50:12+02:00
• 16. 8. 2013

Jedno z největších hollywoodských studií, Walt Disney, vstoupilo do mobilního průmyslu a představilo v Číně pod vlastní značkou Disney Mobile chytrý telefon s názvem Disney Magic 1. Ačkoliv barevné sladění dorůžova spíše zařízení více přibližuje ženskému pokolení nežli mužskému, přední panel především zapůsobí na nejmenší osazenstvo.

Disney Mobile

Model Disney Magic 1 s číselným označením M007 při rozměrech 130,5 x 65 x 8,5 mm a hmotnosti 127 gramů má v přední části vsazen 4,5palcový IPS displej s HD rozlišením a 2megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů. Výkon dodává čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku s frekvencí 1,2 GHz a 1GB operační paměť RAM.

Vnitřní paměť nabízí pouze 16GB kapacitu, kterou dále nerozšíříte pomocí paměťové karty. Zadní část je opatřena 8megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou, digitálním zoomem nebo autofokusem a nevyměnitelnou lithiovou baterií o velikosti 1700 mAh. O softwarovou výbavu se stará operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean.

Disney Magic 1

Zbylý seznam specifikací doplňuje FM rádio, GPS, A-GPS, Wi-Fi nebo Bluetooth. Příliš velkou šanci na úspěch nelze do tohoto zařízení vkládat, jediná cesta k oslovení alespoň děti může vést přes upravené prostředí do stylu Mickey Mouse. Nakonec ani způsob distribuce není zrovna povedený, jelikož Disney Magic 1 je k dispozici pouze u jediného internetového prodejce, a to za cenu 1999 čínských jüanů (tj. v přepočtu 6 338 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gsminsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat