Givit: Přímá editace videoklipů pořízených s Google Glass v iOS

Givit: Přímá editace videoklipů pořízených s Google Glass v iOS
2013-08-28T12:00:45+02:00
• 28. 8. 2013

Aplikace pro iPhone s jménem Givit se může pochlubit střihem videa, které bylo pořízené prostřednictvím Google Glass. Tvůrci věří, že tato skutečnost negativně ovlivní další vývoj jednoduchých videokamer Flip ve vlastnictví společnosti Cisco. Důvodem, proč je zařízení Flip tak rozšířené, je jeho jednoduchost a přímá editace v cloudu FlipShare. Bohužel pro Flip je nahrávání videa prostřednictvím Google Glass zcela intuitivní a jednoduché, přičemž aplikace Givit určená pro Google Glass umožňuje rychlý import natočeného videa do aplikace pro iPhone a jeho následný střih a další úpravy.

imagesCEO společnosti Givit poukazuje na fakt, že v této době existují pouze aplikace editující fotografie či videa na bázi filtrů, jako je například Instagram. Dále existují desktopové aplikace, kterými jsou iMovie, Final Cut a spousta dalších, ale díky svému složitému vzhledu ztrácejí na počtu uživatelů. Givit by měl být rychlý, jednoduchý a intuitivní, nikoliv dokonalý. Předpokládá se, že bude využit především jako přemostění mezi pořízením videa s Google Glass a jeho umístěním na sociální sítě.

Aplikaci pro iPhone je k dispozici na Apple Store, přičemž instalaci Givit pro Google Glass je možné, po registraci, stáhnout na stránkách https://i.givit.com/. Poté je nutné přihlášení do účtu Google a vytvořit propojení Givit s Google Glass. Po dokončení těchto kroků vám aplikace Givit nabídne odkazy pro sdílení videa.

Dalším cílem Givit je aplikace pro Google Glass s přímou editací vašich videí bez přítomnosti smartphonu. Uvidíme, jak se jim podaří zakomponovat editaci videa do zařízení, které má značně omezenou možnost pohybu uvnitř systému.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

IT manager s zálibou všeho s názvem Google nepříčící se značkám jako je Apple :)

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat