ZTE Grand S Flex zamíří i na český trh

ZTE Grand S Flex zamíří i na český trh
2013-06-29T08:02:40+02:00
• 29. 6. 2013

Agentura zastupující čínskou společnost ZTE v České republice přichází mezi veřejnost s příjemnou zprávou, podle které se vlajková loď výrobce určená pro letošní rok – ZTE Grand S Flex – dostane i na náš trh. Informace týkající zahájení prodeje, prodejní ceny či bližších specifikací jsou prozatím velkou neznámou, i přes to první náznaky byly již prozrazeny.

ZTE Grand S

Chytrý telefon s názvem Grand S Flex bude z převážné části vycházet ze zařízení Grand S, jehož premiéra proběhla na začátku tohoto roku na veletrhu spotřební elektroniky CES v americkém Las Vegas. Mezi základní specifikace můžeme zařadit 5palcový Full HD displej, čtyřjádrový procesor od Qualcommu APQ8064+9215M s taktem 1,7 GHz, 2GB operační paměť RAM, 16GB uživatelskou paměť a operační systém Android 4.1 Jelly Bean.

Změn se tedy dočkají jen některé výše zmíněné technické specifikace a také designové provedení přístroje. Nakonec bude na českém mobilním trhu k dispozici od konce srpna, přičemž s odhadem lze předpokládat zahájení prodeje v polovině září, což záleží na konkrétní dohodě mezi distributory a prodejci. Poslední záležitostí je samotná cena ZTE Grand S Flex, která se bude pohybovat na hranici v rozmezí 8 000 až 8 500 Kč včetně DPH.

 ZTE Grand S - displejZTE Grand S - fotoaparátZTE Grand S - barvy

Zdroj: TZ

Zdroj: ztedevices.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat