Quick Social – Hromadné sdílení příspěvků přímo z notifikační lišty Android

Quick Social – Hromadné sdílení příspěvků přímo z notifikační lišty [Android]
2013-06-04T10:00:14+02:00
• 4. 6. 2013

Pokud doslova žijete sociálními sítěmi, neměli byste si nechat ujít novou aplikaci pro Android s názvem Quick Social. Jejím úkolem je ušetřit vám čas během psaní příspěvků na sociální sítě, stačí jen stáhnout vaši notifikační lištu a začít psát. Sdílet lze poté ihned na Twitter, Google+ nebo Facebook. Pokud ale rádi používáte všechny tři sociální sítě, není problém sdílet příspěvek hromadně za pomocí jediného tlačítka.

unnamed (3)

Po prvním spuštění aplikace se vám naskytne pohled na hlavní stránku, na které se nachází možnosti jako zobrazení aplikace v notifikační liště, povolení aplikaci automaticky se spouštět po startu systému, skrytí ikony z lišty či možnost mít aktivovanou klávesnici ihned na začátku psaní nového příspěvku. Na druhé kartě lze aktivovat speciální funkci Quick Share, která má na starosti právě hromadné sdílení na více sociálních sítí přímo z notifikační lišty.

028 029 033

Na dalších třech kartách se poté nachází nastavení pro jednotlivé sociální sítě – Facebook, Twitter a Google+. Každá karta navíc hezky barevně ladí s danou sociální sítí. Jednotlivé sítě lze povolit či zakázat a podle toho se vám poté zobrazí v notifikační liště.

030 031 032

Teď k samotnému sdílení příspěvků. Po zvolení jedné ze čtyř nabídek v notifikační liště vyskočí okno s prostorem pro váš příspěvek. V pravém horním rohu se pak nachází možnost pro nahrání jednoho libovolného obrázku z vaší galerie a samotné tlačítko pro sdílení. Jako názornou ukázku jsme vybrali sdílení na všechny tři dostupné sociální sítě a také jsme přidali logo Dotekománie jako obrazovou přílohu. Sdílení na Facebook a Twitter proběhne vždy automaticky, pro Google+ je ale třeba potvrdit příspěvek zvlášť.

034 035

Quick Social je na Google Play dostupný za příjemných 20 Kč. K dispozici je také verze zdarma, která ale neobsahuje funkci Quick Share a je v ní implementovaný velmi agresivní reklamní systém, proto se raději doporučuje zakoupit plnou verzi. Aplikace Quick Social přinesla mezi mobilní užívání sociálních sítí nový rozměr, její vývoj proto budeme nadále sledovat a  každému ji doporučujeme alespoň vyzkoušet.

037 038 036

logo-app Quick Social Lupine 1,29 US$ ANDROID

logo-app Quick Social (DEMO) Lupine Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat