Newman Giant Panda: Novinka z Číny s 5,3 palci

Newman Giant Panda: Novinka z Číny s 5,3 palci
2013-06-15T09:00:07+02:00
• 15. 6. 2013
1

Společnost Newman pocházející z Číny rozšiřuje své portfolio chytrých telefonů o nový přírůstek s názvem Giant Panda. Po modelech s označením N2 a K1 přichází na mobilní trh další zařízení, a to rovnou s obrovským 5,3palcovým displejem, který se v poslední době stává pro výrobce už takřka standardní velikostí a chtějí tak jít s dobou.

Newman Giant Panda

Newman Giant Panda se může v čele pochlubit zmiňovaným 5,3palcovým displejem s qHD rozlišením a také 2megapixelovou kamerkou pro videohovory. Jeho hardwarová stránka zřejmě nikoho nepřekvapí, jelikož nabízí obdobné vybavení jako většina čínských telefonů. Zde tedy najdete čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1,2 GHz a 1GB operační paměť RAM.

Záda zařízení nesou 8megapixelový fotoaparát a uvnitř uživatele čeká předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Co se týče ceny, tak je v Číně stanovena na 1 299 čínských jüanech (tj. v přepočtu 4 077 Kč). U mezinárodních prodejců by měl být tento model k dispozici za 260 dolarů (tj. 5 005 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ľuboš Šarlina

15. 6. 2013, 10:23

že by konečně rozumná cena?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat