Plochý koncept iOS 7 na videu

Plochý koncept iOS 7 na videu
2013-05-11T10:52:43+02:00
• 11. 5. 2013
2

Společnost Apple je známá svým přístupem ke změnám v systému iOS. Dá se říci, že neradi něco mění a spíše se soustřeďují na ladění, aby byl každý uživatel spokojený. V tomto ohledu jde o jednu z největších výhod mezi operačními systémy. Uživatel si nemusí zvykat na nic nového nebo diametrálně odlišeného. Má zaručenou konzistenci u každé verze systému. Samozřejmě se to dá považovat za jedno velké plus, ale již nějakou dobu se objevují názory a spekulace, že by mělo dojít k razantnější změně vzhledu systému iOS.

iOS 7   Welcome to the future of the iPhone - YouTube

V tuto chvíli nemůžeme potvrdit ani vyvrátit jakékoliv informace. Zde si Apple zakládá na utajení a nehrozí únik z nějaké čínské továrny. Proto se někteří snaží přijít s vlastním konceptem vzhledu přepracovaného systému. Již jsme zahlédli několik ukázek, které ovšem byly spíše nereálné. Tentokrát se podíváme na vzhled, který se objevil na Youtube kanálu SimplyZesty. Dalo by se o něm říci, že si zakládá na plochém vzhledu. Ovšem je zde ukázáno několik zajímavých animací a možností.

Zřejmě se ničeho podobného nedočkáme z dílny Applu, ale vzniká otázka, jestli nenastal čas na pořádnou změnu. Zatím se každý rok představují nová zařízení, ale systém ve své podstatě vypadá stejně jako v den uvedení na trh. Samozřejmě obsahuje více funkcí, ale hlavní rysy jsou stále stejné.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Já tam vidím velkou inspiraci u Win8 a trošku i Androidu. Rozhodně ale neříkám, že by to byla cesta špatným směrem..líbí se mi to :-)

Vypadá to jako MiUi :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat