Xiaomi Red Rice jen za 130 dolarů

Xiaomi Red Rice jen za 130 dolarů
2013-05-11T12:27:23+02:00
• 11. 5. 2013

Společnost Xiaomi je zajímavá svou strategií, jelikož se vůbec nespoléhá na marketing a nechává svá zařízení mluvit za sebe. Doposud toto snažení můžeme hodnotit kladně a zřejmě se vyplácí. Nedávno bylo dokonce oznámeno, že Xiaomi hodlá letos zaútočit na globální trhy, takže jejich smartphony budou dostupnější. Zatím jsme mohli vidět modely, které se vyznačovaly dobrým poměrem cena/výkon. Nejnovější informace mluví o novém zařízení, které bude útočit hlavně cenou.

xiaomi-red-rice-rear-642x300

Tentokrát zde nemusíme očekávat špičkové specifikace, ale na druhou stranu nejsou špatné. Novinka se jmenuje Xiaomi Red Rice a bude disponovat 4,7palcovým displejem s rozlišením HD. Výkon bude dodávat zatím neznámý procesor se dvěma jádry taktovanými na 1.2 GHz, kterému bude pomáhat 1 GB RAM. Interní paměť bude jen 8 GB, ale můžeme očekávat slot na microSD karty. Na zadní straně bude 8MPx foťák a pro videohovory poslouží 2MPx senzor nad displejem. Mělo by se jednat o model se sloty na dvě SIM karty a v základní výbavě zde najdeme baterii o kapacitě 2000 mAh.

xiaomi-red-rice-4.7-inch (2) xiaomi-red-rice-hero (2)

V tuto chvíli máme k dispozici jen několik fotografií červeného smartphonu, na kterém je nejzajímavější cenovka. Ta se má pohybovat kolem 130 dolarů, což je v přepočtu asi 2 600 Kč. Pokud jsou informace správné a dojde k uvedení Xiaomi Red Rice, tak i s připočítáním poštovného z Asie se může jednat o zajímavou koupi. Možná se podobné modely objeví i při vstupu na globální trh.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat