Nubia Z7: 6,3 palců, Snapdragon 800 a 4GB RAM

Nubia Z7: 6,3 palců, Snapdragon 800 a 4GB RAM
2013-05-08T09:17:35+02:00
• 8. 5. 2013
3

Dění na čínském trhu opět přiostřuje, a to díky společnosti ZTE, která chystá do svého portfolia zařadit model zapadající do řady Nubia, jehož velikost a především hardwarová výbava bude vskutku výjimečná. Zařízení spíše zapadne do skupiny mezi tabletofony, kde ho prozatím příliš konkurence nečeká, ale i přes to můžou mít ostatní důvod k obavám.

ZTE Nubia Z7

První střípky informací o Z7 začaly vycházet na povrch v době, kdy ZTE vypustilo do prodeje model Nubia Z5. Nynější zvěsti pochází ze samotné společnosti. Ty tvrdí, že model Z7 by mohl být jedním z prvních telefonů běžící na novém čtyřjádrovém procesoru Snapdragon 800 od Qualcommu. Přední část zaujme 6,3palcový displej s rozlišením 2560 x 1440 pixelů, který bude chráněný Gorilla Glass 2 od Corningu a také zatím neupřesněná přední kamerka pro videohovory.

V hardwarovém vybavení se můžeme těšit na zmiňovaný procesor od Qualcommu, grafický čip Mali-T658 a gigantickou 4 GB operační paměť RAM. Kromě toho mile překvapí 128 GB interní paměť, kterou dále nerozšíříte pomocí paměťové karty. Záda nabídnou 16megapixelový fotoaparát se schopností natáčet videa ve Full HD kvalitě a baterii o velikosti 4000 mAh.

Mezi dalšími vlastnostmi narazíte na podporu LTE, GSM, WCDMA sítí a operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean. Výrobce nepočítá s podporou dual-SIM, jako je tomu u většiny zařízení z tohoto koutu světa. Tloušťka těla Nubie Z7 dosáhne pouze na 9 mm a nakonec na trh dorazí v bílém a černém provedení za doposud neodtajněnou cenu.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

4.3 Jelly Bean?? takový neznám…

Přemysl Vaculík

VIP 8. 5. 2013, 14:07

Jedná se jen o spekulaci v poslední době se ukázalo několik náznaků, ze by další verze mohla být 4.3.

Taky bylo hodně náznaků s androidem 5.0 Key Lime…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat