LG Optimus GJ bude lákat „vodotěsným marketingem“

LG Optimus GJ bude lákat „vodotěsným marketingem“
2013-05-17T09:39:53+02:00
• 17. 5. 2013

Společnost LG stojí za známým smartphonem Nexus 4, který vychází z modelu Optimus G. Bohužel se v mnohých ohledech nepovedla distribuce, jelikož se nestíhala a firma nemohla zcela vykrýt poptávku. Naštěstí je to minulost a v současnosti najdeme v nabídce korejského výrobce například model Optimus G Pro, který nabízí vyšší specifikace. Spekuluje se také o druhé generaci původního top modelu, jenž by mohl být základem dalšího smartphonu Nexus.

LG-Optimus-G-Japan (1)

Ovšem v tuto chvíli se objevují první informace o modelu Optimus GJ, který je plánován zatím pro asijský trh. Konkrétně bude dostupný pro japonského operátora NTT DoCoMo. Ačkoliv zatím nemáme k dispozici kompletní specifikace,  zřejmě se bude lišit jen ve své certifikaci IPX7, který zaručuje vodotěsnost. Konkrétně by měl tento smartphone vydržet 30 minut ponořený ve vodě s maximální hloubkou 1 metr. Uvedení je plánováno na 22. května, ale cena ještě nebyla stanovena.

Zřejmě se jedná o novou metu pro výrobce smartphonů. Vše prakticky odstartoval model Xperia Z, jakožto top model s odolností proti vodě a prachu. Podobné vlastnosti jsme mohli vidět jen u slabších strojů, ale zřejmě se jedná o nové lákadlo pro zákazníky. Dokonce se proslýchá, že by Samsung měl připravovat odolnou variantu Galaxy S4. I Larry Page nastínil, že by nový smartphone od Motoroly mohl být odolnější.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat