Huawei P6 opět poodhaluje své křivky

Huawei P6 opět poodhaluje své křivky
2013-05-27T10:30:22+02:00
• 27. 5. 2013

Společnosti Huawei unikl další snímek zachycující přesnější křivky ultratenkého modelu s názvem P6, o němž jste se již u nás dočetli v několika článcích. Tajemný chytrý telefon poprvé plně odhaluje svou konstrukci, se kterou zřejmě v nejbližší době vyrazí na mobilní trh, a to hned v několika barevných provedeních.

Huawei P6

Oficiálního představení bychom se měli dočkat 18. června v Londýně, což znamená, že půjde o finální podobu celého zařízení ještě před samotným startem prodeje. Největším magnetem bude pouze 6,3mm tloušťka a design velmi podobný iPhonu od Applu nebo Xperii Z od Sony. Podle nejnovějšího snímku pravděpodobně telefon nabídne funkci dual-SIM, vnější zadní reproduktory a hliníkové tělo.

Už z dřívějška jsou známy specifikace, které zahrnují čtyřjádrový procesor Hass K3V2 taktovaný na 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB, zadní 8megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelovou kamerku a operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean s vlastní uživatelskou nadstavbou Huawei Emotion ve verzi 1.6.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat