Huawei pracuje na nejtenčím smartphonu

Huawei pracuje na nejtenčím smartphonu
2013-04-30T08:55:59+02:00
• 30. 4. 2013

Zdálo se, že smartphone Oppo R809T, o kterém jsme nedávno psali, bude držet prvenství, co se nejtenčího těla týče. Čínský Huawei však pracuje na novém smartphonu, který by se měl honosit titulem nejtenčího telefonu na světě. Jeho tloušťka by totiž měla činit jen neuvěřitelných 6,18 mm, což je například o 0,27 mm méně, než je tloušťka ultratenkého Alcatelu One Touch Ultra Idol.

Ascend-P6-Huawei-01 Ascend-P6-Huawei-02

Jedná se o model Huawei P6-U06, u kterého zatím neznáme oficiální označení. Ovšem objevují se náznaky,  že získá jmenovku Ascend P6.

Ascend-P6-Huawei-03 Ascend-P6-Huawei-04

Pokud se podíváme na technické specifikace tohoto modelu, tak ty nevypadají špatně, ale na dnešní dobu se bude jednat spíše o běžný standard. Rozhodující bude jak jinak než cena. Telefon by mě přinést 4,7palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů, 1,5GHz čtyřjádrový procesor, 2 GB RAM, 32 GB vnitřní paměti, 5MPx zadní fotoaparát, podporu dvou SIM karet a operační systém Android 4.1.2 Jelly Bean. To, zdali se tento telefon podívá za hranice Číny, zatím není známo. Každopádně se jedná o zajímavý kousek, který by mohl zaujmout přívětivou cenovkou.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat