HTC připomnělo, jak významnou firmou je video

HTC připomnělo, jak významnou firmou je [video]
2013-05-26T09:30:08+02:00
• 26. 5. 2013

Společnost HTC se v poslední době potýká s dosti silnými finančními problémy, byť její nejnovější top model One sbírá jedno ocenění za druhým. Celkově se jedná o dosti propracovaný model, který si údajně zakoupilo 5 miliónů zákazníků. Nyní na podporu svých smartphonů HTC vypustilo video, které rekapituluje, jak významnou firmou je.

Screenshot_8

Rozhodně nemohu upírat důležitost tohoto tchajvanského výrobce. Na videu můžete vidět, že HTC představilo první mobily podporující 3G a 4G sítě. V podstatě se dá říci, že smartphony vznikly v dílně HTC.

Bohužel upírání na minulost a ukazování toho, čeho se jim podařilo dosáhnout, není zrovna největším lákadlem. Zřejmě by to chtělo novou strategii, která by vynesla významného výrobce opět k výšinám, ale nejednalo by se o první pokus. Prakticky každý rok dochází ke změně, ale ve výsledku se firma vrací k produkování jednoho modelu za druhým.

Možná je na čase ustoupit ze svých požadavků. Možná by jí pomohl nepředražený smartphone s dobrou konstrukcí a velmi dobrými specifikacemi, které nebudou lákat jen na vysoká čísla (například displej s 469 ppi). Pokud by k tomu připojili nižší marže, což by znamenalo menší cenu, mohla by společnost chytnou nový dech. Snad najdou novou strategii, která pomůže zachránit celou firmu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat