Archos ChefPad: pomocník do vaší kuchyně

Archos ChefPad: pomocník do vaší kuchyně
2013-05-14T13:31:53+02:00
• 14. 5. 2013

Pokud jste náruživí kuchaři či kuchařky a během vaření si chcete zkrátit chvíli v kuchyni sledováním nějakého filmu či jen potřebujete vyhledat recept na internetu, pak je pro vás tablet Archos ChefPad jako stvořený. Výrobce jej tak přímo prezentuje, i když se jedná spíše o lehce outdoorovou variantu tabletu v elegantním designu.

chefpad_amb_slide_2

ChefPad je tablet, který si nehodlá hrát na kdovíjaký zázrak. Svou výbavou bychom jej mohli řadit do nižší střední třídy. Tablet je odolný proti postříkání vodou a jinými tekutinami díky povrchové úpravě ze silikonu. Co se softwarové výbavy týče, je doplněn o aplikace zaměřené na vaření. Systém Android 4.1 Jelly Bean je pak doplněn o tapety na plochu stylizované do tematiky s jídlem.

chefpad_stand_slide_1 chefpad_back_slide_5

Pokud se podíváme na hardwarovou výbavu, srdcem tabletu je dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 1,6 GHz, doplnění o operační paměť o velikosti 1 GB. Vnitřní pamět čítá velikost 8 GB, kterou lze dále navýšit díky slotu pro micro SD karty až do velikosti 64 GB. Dále nesmíme zapomenout na přední a zadní kamerky, které shodně nabídnou rozlišení 2 MPx. Pokud se podíváme na konektivitu, nechybí zde Wi-Fi, USB 2.0, USB host přes OTG a HDMI výstup.

Zobrazení zajišťují 9,7palcový displej s rozlišením 1 024 x 768 a grafický čip Mali 400 MP. Tablet by měl odstartovat do prodeje v červnu s cenovkou 209,99 dolarů, tedy v přepočtu za nějakých 4 100 korun.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat