Notion Ink Adam II: tablet se dvěma displeji

Notion Ink Adam II: tablet se dvěma displeji
2013-05-14T12:56:48+02:00
• 14. 5. 2013

Indická společnost Notion uvedla před dvěma lety tablet Ink Adam, který se ale příliš neprosadil a v podstatě jsme toho o něm mnoho neslyšeli. Nyní se na internetu objevily informace o pokračování tohoto tabletu, který nese název Notion Ink Adam II a přináší s sebou vylepšení v podobě dvou displejů.

5xjlw

Hlavní IPS displej by měl mít rozměr 10 palců a rozlišení 1 280 x 800 pixelů. Sekundární displej bude zřejmě jen monochromatický a měl by být určen pro zobrazení notifikací. Ink Adam II bude pohánět dvoujádrový procesor Cortex-A9 s taktovací frekvencí 1,5 GHz doplněný o 1 GB RAM. Dále bude tablet osazen přední a zadní 2MPx kamerkou.

adam-2

Podle dostupných fotografií by měl být tablet vybaven HDMI výstupem pro sluchátka a USB porty. Baterie blíže nespecifikované kapacity by měla nabídnout až 10 hodin provozu. Nasazený operační systém by měl být Android 4.2.2 Jelly Bean. Původní cena 12 000 rupií, tedy zhruba 217 dolarů, která byla uvedena v PR prohlášení, nakonec nebyla správná a tak nezbývá čekat na uvedení ceny nové. Pokud by se ale nová cena pohybovala kolem této částky, jednalo by se s přihlédnutím k výbavě o docela zajímavý kousek.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat