Samsung zvažuje změnu designu a konstrukce u Note III

Samsung zvažuje změnu designu a konstrukce u Note III
2013-04-15T07:30:48+02:00
• 15. 4. 2013

Plast, sklo nebo kov? Tato otázka se většinou objevuje u zákazníků, kteří přemýšlí nad koupí smartphonu ze současné nabídky výrobců. Každý si jde vlastní cestou. Samsung se již dlouhou dobu zaměřuje pouze na plastové provedení, což je mu vyčítáno nejen některými médii, ale nyní se již objevují takové názory z řad zákazníků. Konkurenční HTC ukázalo, že kvalita může být dostatečným lákadlem, byť zatím nejsou přesná čísla z prodeje modelu One, který je vyroben z hliníku.

24760_09_samsung_display_is_gaining_momentum_features_39_000_staff_and_7_facilities_across_the_globe

Web Sammobile má své zdroje uvnitř korejského výrobce a momentálně se dozvěděli, že by Samsung mohl zvažovat nový design nadcházejícího modelu Note III. S tím by měl souviset i materiál, z kterého bude vyroben. Prozatím nemáme žádné důkazy o tom, že by se mělo pracovat na něčem novém, ale dle zdroje se zvažuje změna a odklon od současných zaběhnutých praktik. To by mohlo znamenat, že by Note III nemusel být vyroben z plastu, nebo aspoň z větší části bude použit jiný materiál.

Z našeho pohledu můžeme spíše předpokládat polykarbonát nebo podobný materiál. Hliník by v tomto případě nemusel být nejlepším řešením, jelikož Note III není nejmenší zařízení a svou velikostí a použitím hliníku by mohl být i docela těžký. Pokud se podíváme na současné modely od korejského výrobce, můžeme u všech vidět stejný design, který vychází z modelu Galaxy S III. Dokonce současný top model se nijak významně neodlišuje. Pokud si myslíte, že na jakoukoliv změnu je již pozdě a Note III by měl být připraven na veletrh IFA, musíme připomenout například kauzu s Galaxy Tab 10.1n. Samsung zde ukázal, že změna designu a konstrukce netrvá u něj nijak dlouho, tudíž z tohoto pohledu má dostatek času na předělání Note III.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat