Galaxy Tab se vrací do Německa

Galaxy Tab se vrací do Německa
2013-04-15T07:50:46+02:00
• 17. 11. 2011
23

Společnost Samsung měla problém se svým (někde stále má) tabletem Galaxy Tab 10.1 převážně v Německu, kde byl také zakázán, jelikož byl až příliš “podobný” iPadu 2 od společnosti Apple. Ačkoliv jsou obě zařízení poměrně odlišná, tak se zdálo, že Samsung přijde o vánoční trhy a případné tržby.

samsung-vs-apple1

Jak se zdá, tak u Samsungu jsou dost chytří a rychlí na to, aby se včas vrátili na německý trh. Mnozí mohou namítat, že jen obcházejí nařízení, ale celý soud a zákaz byl hlavně kolem designu samotného tabletu. Proto Samsungu přichází opět na německý trh s verzi Samsung Galaxy Tab 10.1N. U tohoto tabletu nečekejte nějaké výrazné změny, co se týče vnitřního HW.

galaxy-tab-vsgalaxy-tab-vs
Nová verze Galaxy Tab 10.1NStarší verze Galaxy Tab 10.1

Hlavní změnou je kovový (zřejmě hliník) rámeček kolem displeje, ale z dostupné fotografie lze vidět, že se nejedná pouze o okrasnou záležitost. Tento rámeček obsahuje na přední straně otvory pro reproduktory. Takže zvuk nepůjde do stran, ale přímo na uživatele. Bude tato změna nakonec výhodou a zlepší požitek ze stereo zvuku? Stále je možné, že toto nebude stačit Applu a rozjede německou patentovou mašinerii znovu?


Poznámka: Znázornění Galaxy Tabu 10.1N nemusí být kompletně totožné s finální verzí, ale jedná se o nejaktuálnější podobu, takže by se ve výsledku nemusel tolik lišit.

Zdroj: cyberport.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

kauza Rubin vs Apple…áno v u Applu Rubin v 9O. rokoch pracoval ale vtedy sa neprecovalo ani na iOs ani androide…Rubin vtedy vymyslel jednú softwarovú fičuru ale nevymýšlal ju pre mobilný OS ale všeobecne..neskôr ju použil u Androidu(tak ako iOs a iných systemov u Applu), bola to jeho myšlienka (sám sebe ju ukradnuť nemohol) ale pretože bol vtedy zamestnanec Applu tak ten si ju chytro patentoval no…

…. no když myslíš …..

nevidim v tom nic ironickeho. tak zlodeji jako zlodeji, reagoval jsem na tvuj koment. :-)

příspěvek č.15 …. tak buď nevíš, co píšeš nebo ……

vazne? jak jsi to dokazal? z textu poznat ironii. mozna si az moc domyslis. ptz ja nikomu nic zleho nepreju. :-)

Neboj, vidím tu ironii a zlo v tvém posledním příspěvku. Nu což, mám co jíst a kde bydlet. A jsem spokojen s tím, co mám. Jen nemám rád zloděje, kteří honí soudy jiné, a sami kradou :-) :-) :-)

Dojde. :-) at se ti dari v podnikani. :-)

Ahoj ovečko – békej si klidně se svým stádem dál. :D
Na každého jednou dojde …. :-)

asi byla nekde chyba, nepomahal ti andy? :-D a neukradl ti ji apple? :-D mozna by jsi mel nejdrive soudit sebe, nez me. :-)

Chlape, ty nejsi normální. Měl jsem i sro, kde jsem byl společník, jednatel i likvidátor. Rozumím i podvojnému účetnictví – společnost zkončila, protože jiná mi zpronevěřila a ukradla peníze – skončil jsem čestně, bez dluhů :-) ….
Tak nepiš sračky, vím co píši … Fakta, která mám ověřena ….
Fakt asi jsi ovce ze stáda, která obhajuje nekriticky vůdce. Bohužel je to tak … ;-)

prat muzete cokoliv. O ziskach je akciova spolocenost, mel jste nekdy ekonomii? Vsichni chteji mit velka prijmy a male vydaje. :-) proto se vyroba preklada do Asie. Nicmene co me zarazi, misto toho aby jste se ohanel fakty, tak piste, jaka to je prasarna, jaky to jsou darebaci a krivaci. Napsat to umi i dite na prvnim stupni ZS, mozna jste na tom inteligence podobne. Mozna by jste mel pouzivat SIRI, obcas vam odpovi na vase nesmyslne komentare. :-D :-D

no s tou čestností jsem to přehnal – Apple tak jako ostatní využívá nepřímo otrocké práce v Číně i jinde a mnohonásobné zisky cpe do kapes sobě …. :D

Myslím, že si neprotiřečím…. Píši jen, že zloděj patentů má dát pokoj. Až přestane sám krást, tak pak ať se soudí. Jinak je to mnohem větší darebák a křivák, protože ač sám krade jiným, tak stíhá jiné pro to, co dělá sám.
A to je prasárna, za kterou Apple přeji krach. Kdyby dal pokoj se soudy a udělal si pořádek u sebe, tak by to byla předražená, ale jinak čestná a kvalitní firma.
Ale takhle – fůůůůj … Fůůůůj Apple hlodějský podrazáku :D nemám rád zloděje, kteří stíhají zloděje a sami jsou zloději …

ted se ale trosku protirecite. Apple je podle vas zlodej, kterej je predrazenej a krade patenty jako straka. Samsung to nedela, android to nedela? V tom pripade jsou vsichni zlodeji, jen se zamyslete s cim prisel apple jako prvni a co ma dnes i android, je to co si trh zada nebo android dela to co se dari applu a dalsim spolecnostem? To ze je drahej je pravda, vrcholova verze telefonu od samsungu take neni levna. Apple nedela low-endy, timto samsung nijak nehanim, podle meho low-endy maji velke uplatneni na trhu, ale apple je nevyrabi, takze jeho telefony jsou drahe. Co se tyce Samsungu a androidu tak se mi na nich nelibi jejich firemni politika, dle meho je jejich cilem hodne muziky za malo penez, obcas je to bouhzel na ukor kvality.

Ale to je furt dokola. Já nehájím android a Samsung.
Pouze píši, že předražený zloděj Apple žaluje jiné a chce se jich zbavit soudem. Ale sám krade patenty jako straka. Tvé příspěvky chápu jako nekritickou objajobu vůdce stádem. Promiň, ale tak to vidím :-D

To je ten zlocinec z applu. :-D

Reku: :-D vis v jake spolecnosti pracoval andy rubin? A vis na cem tam pracoval? :-D mozna by sis to mel zjistit.

mata89 – až zjistíš, kolik zločinci Apple porušují patentů, tak se přestaneš ztrapňovat ty. Zloději z Apple křičí Chyťte zloděje…. To je fakt super. Tak se přestaň ztrapňovat ty :-D

Trochu mimo misu, nemyslite? Nejsem si jistej, ze soud resil kvalitu applu vs. samsungu, ale resil zda nahodou samsung neprodava z venku kopii a zevnitr obcas nepadajici tablet. No evidente na tom neco bude, kdyz ani pravnici samsungu u soudu nepoznali, kterej je samsung a kterej apple. :-D

Josef Průša

17. 11. 2011, 20:28

Hmm… Ať už si o kvalitě Samsungu myslíte cokoliv, má o jeho úspěchu podle mého rozhodnout zákazník a ne nějaký soudce.

Zasekanej Samsung tablet jde opět do prodeje..tak měl znít nadpis :-)

nez vypustite dalsi podobne inteligenti rceni zkuste si dohledat jak a kde android vznikal. Potom uz se mozna tak ztrapnovat nebudete. :-)

Snad už ti předražení zločinci z Apple dají pokoj ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat