Oppo R809T neoficiálně představen v Číně

Oppo R809T neoficiálně představen v Číně
2013-04-27T14:53:19+02:00
• 27. 4. 2013

Před několika týdny na internet unikly informace o dalším rekordně štíhlém zařízení – dnes už víme,že  tyto nepodložené informace byly částečně pravdivě a již včera byl v Číně, prozatím neoficiální cestou, představen telefon s názvem Oppo R809T řadící se mezi jedny z nejtenčích na trhu mobilů.

Oppo R809T

Ačkoliv první informace hovořily o nejtenčím zařízení vůbec, nakonec na toto pojmenování můžeme zapomenout, jelikož tělo není tenké 6,13 mm, jak se původně předpokládalo, ale ve skutečnosti má „pouze“ 6,93 mm. Což znamená, že společnost Alcatel se svým 6,45 mm One Touch Ultra Idol je nadále neohrožena.

R809T byl představen společností Sina Weibo, což je čínská alternativa Twitteru. Telefon disponuje 4,7palcovým displejem s HD rozlišením a o výkon se stará čtyřjádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz, pravděpodobně MT6589 od MediaTeku, společně s 1 GB pamětí RAM. Přední část je doplněna o 2 megapixelovou kamerku s širokoúhlým objektivem a na zádech najdete 8 megapixelový fotoaparát.

Model překvapivě běží na operačním systému Android ve verzi 4.2 Jelly Bean, což by si určitě zasloužilo i zapamatovatelnější pojmenovaní než R809T. Co se týče oficiálního představení výrobcem, tak to by mělo proběhnout právě dnes. Nechme se tedy překvapit, zda-li se tak opravdu stane.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat