iNew I2000: Čtyřjádro s přední 5MPx kamerkou

iNew I2000: Čtyřjádro s přední 5MPx kamerkou
2013-04-28T08:54:38+02:00
• 28. 4. 2013

Na čínský trh se v těchto dnech dostává další zařízení, které se díky svým specifikacím jen tak neztratí v záplavě chytrých telefonů. Hardwarové vybavení má budoucím uživatelům co nabídnout a i samotná velikosti mnohé potěší, jelikož spíše zapadá mezi tabletofony. Jedná se o model s názvem i2000 představený společností iNew.

iNew i2000

Ačkoliv designové provedení není příliš působivé, tak zaujmout by mohl 5,8palcový displej. Opět zde najdeme známý čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku taktovaný na 1.2 GHz, operační paměť RAM o velikosti 1 GB a na výběr výrobce dává ze 4 nebo 8 GB vnitřní paměti, kterou dále rozšíříte prostřednictvím paměťové SD karty. Zadní část zaujímá 8megapixelový fotoaparát a jako bonus dopředu přišla 5megapixelová kamerka pro videohovory.

Samozřejmostí je podpora dvou SIM karet, jako u většiny zařízení pocházející z Číny. O softwarovou výbavu se stará operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean. Na trhu se model objeví ve dvou barevných provedení, a to v šedé nebo bílé variantě. Cenovka pro mezinárodní zákazníky bude začínat na hranici 225 dolarů, což v přepočtu vychází na 4 443 Kč.

iNew i2000

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat