Sony připravuje novou Xperii ZR

Sony připravuje novou Xperii ZR
2013-04-27T14:09:20+02:00
• 27. 4. 2013

Japonská společnost Sony podle nejnovějších informací, které získal známý XperiaBlog, připravuje další zařízení do modelové řady Xperia. To ponese označení Xperia ZR a po hardwarové stránce by mělo jít o velmi podobný model momentální vlajkové lodi Xperia Z.

Sony Xperia

V těle o tloušťce 10 mm a váze 140 g bude ukryt čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Pro taktovaný na 1,5 GHz, 2 GB operační paměť RAM a vnitřní paměť o velikosti 8 GB. Přední část zaujme 4,6palcový displej s HD rozlišením. Zadní část telefonu dostane 13 megapixelový fotoaparát Exmor RS a baterii s kapacitou 2300 mAh.

Jak je poslední dobou zvykem u Sony, tak i toto zařízení bude odolnější, dokazuje to získaná certifikace IP58.  Z tohoto faktu lze odvodit, že zařízení bude mít zvýšenou odolnost vůči prachu a taktéž vodě, a to do hloubky 1,5 metru. Jestliže jsou tyto informace skutečně pravdivé, tak k oficiálnímu představení by mělo dojít v nejbližší době.

Sony Xperia ZR

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat