Alcatel One Touch Idol 6030D přichází na český trh

Alcatel One Touch Idol 6030D přichází na český trh
2013-04-30T16:02:22+02:00
• 30. 4. 2013

Společnost Alcatel představuje pro český trh jednu z mobilních novinek, která se dočkala představení na letošním ročníku veletrhu MWC v Barceloně. Model s názvem One Touch Idol 6030D se může pochlubit ve své kategorii jedním z nejtenčích těl a nejnižší hmotností. I přesto telefon lze spíše zařadit mezi průměrná zařízení, o čemž také jasně mluví jeho technické specifikace.

ONE TOUCH Idol Silver Special V1.0

Zařízení o rozměrech 133 x 67.5 x 7,9 mm a hmotnosti 110 g dostalo dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz, paměť RAM o velikosti 1 GB a 16GB uživatelskou paměť. Úhlopříčka IPS displeje činí 4,7 palce, jeho rozlišení je qHD – přesněji má 540 x 900 pixelů. Ochranu zajišťuje sklo Dragontrail. Přední část byla vybavena 2megapixelovou kamerkou pro videohovory a navíc potažena oleofobní vrstvu minimalizující množství otisků prstů.

Neodnímatelná záda nesou 8megapixelový fotoaparát s LED bleskem a baterii s kapacitou 1800 mAh. Mezi další specifikace můžeme zařadit podporu dual-Sim, microSIM, možnost připojení k Wi-Fi sítím, FM rádio s RDS, Bluetooth 4.0, GPS a A-GPS. Uvnitř uživatele čeká předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean.

Výrobce dává na výběr ze dvou barevných variant, a to ze stříbrné nebo břidlicově šedé. Doporučená cena zařízení byla stanovena na 7 990 Kč včetně DPH.

ONE TOUCH Idol Slate back V1.0 ONE TOUCH Idol Silver Back V1.0 ONE TOUCH Idol Slate Front V1.0 ONE TOUCH Idol Slate Side V1.0

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat