Hyundai T7S: Další cenově dostupné čtyřjádro

Hyundai T7S: Další cenově dostupné čtyřjádro
2013-03-25T09:00:10+02:00
• 25. 3. 2013
5

Ačkoliv Hyundai můžete spíše znát z automobilového průmyslu, už před dvěma měsíci byl představen jejich první pokus v mobilním odvětví, kde chtěli prorazit s cenově dostupným a výkonným tabletem T7. Nyní se společnost opět hlásí o slovo a vypouští do světa zmodernizovanou verzi svého předchůdce s označením T7S.

Hyundai T7S

Ve skutečnosti se žádná velká obměna nekoná, jelikož specifikace zůstávají takřka totožné až na pár decentních výměn, které se především udály na straně paměti RAM a interní paměti. Tento 7palcový tablet tentokrát seženete s 2GB pamětí RAM, 16GB interní pamětí, dále také s novým 5MPx fotoaparátem nebo 3300mAh baterií, u které výrobce slibuje až 5 hodinovou výdrž.

Zbytek je již shodný s předchůdcem, čili čtyřjádrový procesor Samsung Exynos 4412 s grafickým čipem Mali 400, 0,3MPx přední kamerka, displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů a funkce, jako je GPS, Bluetooth, HDMI nebo TF karta. Softwarová stránka prozatím nenabízí nejnovější Jelly Bean, ale pouze Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nakonec může zapůsobit samotná cena zařízení, která vzrostla o pouhých 20 dolarů na 186 dolarů, což v přepočtu vychází na líbivých 3 698 Kč a mohlo by Hyundai T7S najít své majitele.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Josef Zvolanek

31. 3. 2013, 18:51

Už se dá stáhnout 4.2.2! :-)

Dostane se do ČR?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat